Algemene informatie

Door een persoonlijke ervaring heb ik kennisgemaakt met haptonomie. Als gevolg van deze ervaring ben ik mij gaan verdiepen in haptonomie en gedurende de jaren negentig heb ik enkele voorbereidende cursussen gevolgd. Hier was ik zo enthousiast over dat ik de opleiding Haptotherapie ben gaan volgen aan de Academie voor Haptonomie en Kinesionomie in Doorn. De opleiding heb ik in 1998 succesvol afgerond. Ik ben geregistreerd als GZ-haptotherapeut bij de VVH (nr. 167).

Vervolgens heb ik de 2-jarige specialisatie Haptonomie en Relatiebegeleiding in Doorn gevolgd en afgerond.

Ik vind het belangrijk om mijn kennis up to date te houden. Daarom volg ik met regelmaat bij- en nascholing en ben ik lid van een intervisiegroep.

Ik sta ingeschreven bij de Vereniging van Haptotherapeuten en ben gecertificeerd als GZ-haptotherapeut. Dankzij deze certificeringen ben ik opgenomen in het verzekeringenbestand en kunt u (afhankelijk van uw eigen verzekering) de kosten voor therapie declareren bij uw verzekeraar. Informeer bij uw verzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.

AGB-code: 90 02 95 58
AGB-code praktijk: 90 00 85 32
K.v.K.: 01 14 33 50

Voor een afspraak of verdere informatie over haptonomie of haptotherapie kunt u contact met mij opnemen. Dit kan zowel via e-mail als telefonisch.

Een verwijzing is niet noodzakelijk.

De Privacyverklaring, Beroepscode en Wet Kwaliteit en Geschillen Zorg liggen ter inzage in de Praktijk voor Haptonomie en zijn per mail opvraagbaar.